Krémes Gombás Spagetti

2011-11-29

sponsored links


Egy rendkívül egyszerû recepttel jelentkeznék ma, amiben nem szerepel egy kimondhatatlan nevû fûszer sem és igen gyorsan elkészíthetõ. Bár nálam elég sokat szerepel a konyhában, eddig eszembe sem jutott, hogy írjak róla, mert tényleg rettentõen egyszerû: egy krémes gombás spagetti. Viszont a napokban kaptam a kérdést, hogy miket szoktam akkor készíteni, ha nem akarok elõadni semmi hõsködést a konyhában, és akkor került elõ ez az étel.

Jó pohár bor társaságában remek vacsorát tud produkálni, és nem mellékesen pénztárcabarát is. Természetesen a végletekig lehet csûrni-csavarni az egészet, ha mondjuk megfejeljük egy kis pecorino vagy parmezán sajttal. Esetleg ha valaki a csípõsebb ízû sajtokat kedveli, akkor egy karcosabb kéksajttal is lehet ügyködni, a végeredmény ugyanolyan fincsi lesz.
Viszont jelen esetben álljon itt egy alap változat, egyszerû csiperke gombával, amit aztán tovább lehet spékelni mindenféle erdei gombával, ha annak éppen idénye van vagy a fentebb említett sajtokkal. Ebben a verzióban a hangsúly természetesen a friss ízeken lesz és azon, hogy gyors vacsoránk legyen.

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/0K...

sponsored links

Keres?s