Krémes gombaleves szuper hozzávalókból
sponsored links
Nincs is jobb, mint egy tál gõzölgõ leves vacsorára, egy hideg és nyirkos nap után!
Krémes, ízletes és tápanyagokban gazdag. Ez jellemzi leginkább ezt a levest. S bár úgy tûnik, hogy hétköznapi hozzávalókból készült, mégis több rejlik benne, mint azt elsõre gondolnánk!
Elõször is a víz, amivel készült magnéziummal dúsított. A BWT (Best Water Technology) kifejlesztett egy speciális szûrési folyamatot, mely során a vízszûrõs kancsójuk nemcsak a nem kívánt elemeket szûri ki a vízbõl, de még magnéziummal is gazdagítja. A hozzáadott magnézium egyensúlyban tartja a szûrt víz ásványi anyag tartalmát. Az eredmény pedig egy tiszta, zamatos ízvilágú víz, ami még inkább kiemeli a vele készített ételek ízét.
Aztán ott a quiona, ami azon kívül, hogy jelentõs proteinforrás, mert tartalmazza mind a 8 esszenciális aminosavat, igen magas az ásványi anyag és vitamintartalma. Izgalmas formája és enyhén diós íze, amit egy kis pirítással még jobban kiemelhetünk, gazdagítja a levesünk ízét.
A rozmaring nem csak egy csodálatos aromát ad a leveshez, de jótékony hatással van az immunrendszerünkre, ami így a tél vége felé igen hasznos lehet.
Gombát nagyon keveset eszünk, pedig többet érdemelne a panírnál és tartármártásnál! Ha ráadásul ezekkel a szuper élelmiszerekkel kombináljuk, egy valódi tápláló és finom vacsorának lesz belõle! Amit egyébként egy lábásban, 20 perc alatt elkészíthetünk!