Krumplis tönkölykenyér dióval és pisztáciával
sponsored links
Mostmár nagyon rutinosan sütöm a kenyereket, ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindent tudok errõl a témáról. Abszolút kezdõ vagyok, de nagyon élvezem és ajánlom nektek is, bátran kisérletezzetek a különbözõ lisztekkel. A fehér kenyér végül elmaradt, mert ezt mindenképpen ki akartam próbálni. Öregtészta is van a hûtõben, általában rozsos, és még eddig megúszta, hogy valaki kidobja, azt hitték a családtagok, valami megromlott dolog van a dobozban.Ez egy ritka szép példány lett, gyönyörûen feljött, állítólag ez az eddigi legjobb. De mindegyikre ezt mondják:)
Hozzávalók:
20 dkg rozsos öregtészta
20 dkg krumplipüré (maradék is jó)
3-3,5 dl langyos víz
30 dkg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
20 dkg fehér kenyérliszt ...
Hozzávalók:
20 dkg rozsos öregtészta
20 dkg krumplipüré (maradék is jó)
3-3,5 dl langyos víz
30 dkg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
20 dkg fehér kenyérliszt ...