Krumplis-tarhonya kolbásszal
sponsored links
Ma, a drága párom sült kolbászt kívánt.
Jó ,de mi legyen hozzá a köret?
A tegnapi ebédemhez tarhonyát ettem,csak picit pirítva,fõzve, ebbõl maradt még.
Így hát ,hogy hasznosítsam a maradék "úttörõgombócokat",elõvettem gyermekkori emlékemet, amikor a
nagymamám krumplis-tarhonyát készített, igaz hogy Õ bõ lére hagyta,és jól megfûszerezte.
Hozzávalók:
- tarhonya
- krumpli
- sütnivaló kolbász
- só
- szerecsendió
- salátalevél
- cukkini savanyítva
- pirosarany
Különösebb leírást nem igényel a recept, talán a krumplistarhonyáról annyit, hogy a krumplit pároltam,
és összekevertem egy pár kanál tarhonyával, sóztam, szerecsenydiót reszeltem rá.
Játékosan tálaltam , "bagoly módra"!