Krumplis perec (egészségesebb alapanyagból)

2012-05-10

sponsored links

                                                                                   
Hozzávalók: 2-3 db krumpli, 1 dkg. élesztõ,1 tojás,kb 1 dl tej, só, finomliszt és Nature Cookta gesztenyeliszt vegyesen / a teljes mennyiség lehet finomliszt/a mennyiség kb.30 dkg volt összesen . Olaj, porXukor(nyírfacukor), bármilyen lekvár.
Elkészítése: enyhén sós vízben megfõztem a krumplit majd összetörtem hagytam kihûlni. Az élesztõt kevés tejben megfutattam , a lisztkeverékbe öntöttem amihez  hozzá tettem az  összetõrt krumplit a tojást és  jól bedagasztottam a tésztát. Mikor duplájára megnõtt  az edénybõl kiöntöttem  kicsit átgyúrtam hosszúkás formára alakítottam és ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/05/...

sponsored links

Keres?s