Krumplis muffin

2012-03-14

sponsored links

A sós muffinokat talán még jobban szeretem, mint az édeseket. Mégpedig azért, mert kiváló pogácsahelyettesítõk és míg egy jó pogácsa elkészítése hosszú órákat vehet igénybe, addig a muffin sokkal hamarabb elkészül. Ráadásul nem csak sós csemegeként, hanem köretként is ehetjük, különösen szaftos húsok mellé. Ez a krumplis változat pedig nagyszerûen alkalmas maradék krumplipüré felhasználására is. Mert a krumplipüré csakis frissen jó. A krumplis muffin pedig langyosan.

kb 15 dkg krumplipürét kikeverek

1 tojással,

0.5 dl olajjal,

2,5 dl tejjel,

1 teáskanál sóval, fûszerezhetõ

borssal, szerecsendióval. Hozzáadok ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2012/03/14/krup...

sponsored links

Keres?s