Krumplileves kolbásszal, Pulyka napok 2012

2012-06-07

sponsored links


Most egy levest szeretnék mutatni és egy debreceni programot ajánlani. Kezdjük a levessel. :)
Tegnap kitaláltam, hogy: "Tudod, olyan krumplilevest kellene enni, mint régebben, olyan kolbászost..." :) Szóval régebben Anya többször készített ilyen levest. Én nagyon szerettem, és azt kell mondanom, hogy még mindig nagyon szeretem. Nálam az egyszerû, de nagyszerû kategóriába tartozik. Most emlékeztettem magunkat a régi jó ízre. :)

Elkészítése

A kolbászt kisebb darabokra vágjuk és feltesszük fõni. Kb. 15 perc múlva hozzáadjuk a felkockázott krumplit, répát és petrezselyemgyökeret. Ízlés szerint sóval, borssal és egy kevés delikáttal ízesítjük.
Ha megpuhultak a zöldségek, akkor berántjuk a levest. A levesbõl kimerünk egy keveset, simára keverjük benne a rántást, majd hozzáadjuk a leveshez. Majd szintén kimerünk egy keveset a levesbõl, elkeverjük egy kevés tejföllel és ...

Folytats a blogon ... izutazas.blogspot.com/2012/06/krumpli...

sponsored links

Keres?s