Krumpligulyás friss zöldségsalátával

2014-07-13

sponsored links

 
Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 nagy fej hagyma apróra vágva,
  • 3/4 kg újkrumpli
  • maradék szalámi- és kolbászvégek
  • só,
  • kevés olaj,
  • 1 babérlevél
  • 1 kk pirospaprika.
Az apróra vágott hagymát és a kolbászt, szalámit kevés olajon üvegesre  pároltam. Kavargatás mellett hozzáadtam a pirospaprikát és felöntöttem vízzel. Hozzáadtam a sót, a babérlevelet és az újkrumplit, majd puhára fõztem. Hamar megfõtt, mert az újkrumpli kevés idõ alatt megpuhul. 
 
Készítettem mellé friss zöldségsalátát, mert a krumpligulyást vagy uborkasalátával tálaljuk nyáron, vagy zöldségsalátával. A hagymát, az uborkát és a paradicsomot szeletekre vágtam, a salátástálba tettem, adtam hozzá 21 ek olíva olajat, 1 kk ecetet, kevés sót és kevés cukrot, majd felöntöttem vízzel és összekavartam.

Folytats a blogon ... legyunkeszsegesek.blogspot.com/2014/0...

sponsored links

Keres?s