Krumplifõzelék - másként

2011-10-14

sponsored links

Persze lehet, hogy ez csak nekünk akkora szenzáció :-)

Nálunk mindig ugyanazon metódus szerint készült a krumplifõzelék. Krumpli meghámoz, vékony karikákra vág. Annyi sós-babérleveles vízben puhára fõz, amennyi ellepi, végül fûszerpaprikás-tejfölös rántással sûrítettük.

Bede Robi aztán egy egész más arcát mutatta valamelyik nap ennek az egyszerû ételnek: pörköltalapot készített a krumpli alá, semmi rántás, semmi habarás, és babérlevél helyett majorannával és mustárral ízesítette.

Próbafõzést végeztem, és azt kell mondjam, hogy sokkal finomabb, könnyedebb, mint az originális verzió!

Kép nélküli recept :-)


Krumplifõzelék - másként

Hozzávalók: ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2011/10/krum...

sponsored links

Keres?s