Kransekake-keksz

2011-12-11

sponsored links


Legelõször elnézést szeretnék kérni a címben szereplõ kakofóniáért. Azért ki lehet mondani a nevét!:)
Nemrég készítettem el a norvégok hagyományos karácsonyi süteményét (hogy miért éppen olyan korán, egyesek már tudják: bekerült az Erdélyi konyha idei decemberi számába), a Kransekaket, ami koszorút jelent. Mivel nagy sikere volt a családban, már akkor elhatároztam, hogy lesz belõle ismétlés, de nem a hagyományos formában, hanem egyszerû kis keksz formájában. Kipróbáltam. Nem mandulával, hanem dióval, és csak háromnegyed adagot készítettem, mivel csak 3 tojásom volt itthon (nem tudom, mi van, mostanában állandóan kevés a tojás itthon, pedig állandóan veszem:D:D:D!), és ízesítettem rumkivonattal. Az eredmény.... hát, alig tudtam megmenteni ezt a néhány darabot a fotózáshoz. :) Ajánlom mindenkinek. Legközelebb azért ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/12/k...

sponsored links

Keres?s