Kovászos uborka krémleves (paleo)

2017-05-24

sponsored links



Jól jöhet melegebb napokon... Pár perc alatt elkészíthetõ. Ezen az elven készíthetünk fermentált retekbõl (recept itt), vagy fermentált spárgából (recept itt) vagy fermentált rebarbarából (recept itt) vagy kovászos cukkinibõl (recept itt) is hasonló levest. Üdítõen hat a melegben.

Hozzávalók:

4 kovászos uborka (Kb. 30 dkg) (recept itt)
3 dl leszûrt kovászos uborka lé
3 dl hideg húsleves vagy zöldség alaplé
1 gerezd fokhagyma

a tálaláshoz:
olívaolaj
törött bors
vékonyra szelt, ropogósra sütött húsos szalonna vagy sonka

Annyi a dolgunk, hogy a leves hozzávalóit krémesre turmixoljuk. Tálaláskor meglocsoljuk olívaolajjal. Megszórjuk az apróra tördelt szalonnával és meghintjük törött borssal. Máris fogyasztható.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s