KOSSUTH KIFLI KUKORICALISZTTEL

2012-07-20

sponsored links


Abszurdnak is tûnhet, de újabban majdnem mindenbe, amibe búzaliszt szükséges, becsempészek legalább fele mennyiségben kukoricalisztet. Ettõl úgy érzem különlegesebb ízû, roppanósabb állagú lesz az étel. 
S ha meg nincs is így, de biztos egészségesebb!
A Kossuth kiflikhez habosra kevertem 12 dkg puha vajat 15 dkg porcukorral, egy citrom reszelt héjával, majd egyenként hozzákevertem 6 tojás sárgáját, majd egy sütõport és végezetül 2 dl tejet. Felváltva hozzáadtam egy bögre kukoricalisztet és egy bögre fehérlisztet, alaposan összedolgoztam, majd gyengéden belevegyítettem a tojások fehérjét, amit ...

Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2012/07/kossuth-...

sponsored links

Keres?s