Korianderes-vajas újburgonya
sponsored links
Vééégre, újra itt! Kis kitérõ után most végre hazatértem a nyugalom szigetére, sajnos, csak egy rövid idõre, viszont az nem járja, hogy hetek óta a kakukkfüves olaj köszönt a blogon Titeket....miközben sorakoznak ám szép sorban a feltöltésre váró finomságok!
Igazi dõzsölõs idõszak van a piacok standjait illetõen, az egyik nagy kedvencem az újburgonya, leginkább tepsiben/serpenyõben átpirítva, olívaolajjal meglocsolva, némi friss fûszernövény társaságában. A petrezselymes változat ismertebb, igazi klasszikus, de azért érdemes néha változtatni a jól bevált ízeken és más fûszereket is kipróbálni, hiszen rozmaringgal vagy kakukkfûvel (pláne házi kakukkfüves olajjal) is mennyei..hogy a koriandert ne említsem...!!
Hogy álltok a kakukkfüves olajjal? Az enyém már elkészült, bár még nem teszteltem, de hamarosan lelocsolok vele egy pizzát, ha sikerül végre articsókához jutnom...