Koreai uborkasaláta

2014-08-07

sponsored links

 koreaiuborkasalkis04.jpg

A koreai konyha szereti a fõzött, sült, és nyers elemeket keverni a salátákban. Ezzel a legkülönbözõbb textúrák kerülnek össze, a nehezen emészthetõ komponensek szinte beleolvadnak az ételbe. Mint ebben az esetben is a hagyma rövid hõkezelése által kevesebb problémát okoz, viszont szinte teljesen megõrzi hasznos tulajdonságait. Elsõsorban segít a nehéz ételek feldolgozásában, gátolja a vírusok, erjesztõ baktériumok elszaporodását. Nagyon jó hatással van az erekre. Igen tápláló, valamikor a burgonya elterjedése elõtt az egyik fõ táplálékként szolgált itt Európában.

 A saláta hozzávalói:

500 g  uborka

2-3 evõkanál hidegen sajtolt olaj

1 lila hagyma

2-3 gerezd fokhagyma ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2014/08/07/kore...

sponsored links

Keres?s