KONYAKOS LIBAMÁJ PATÉ

2012-02-20

sponsored links


Egy finom házi libamáj pástétom, konyakkal megbabonázva...Nagy májkrém evõk vagyunk, sokat szoktam venni, mert mindenki nagyon szereti. Magam is csináltam már rengetegszer, és meg kell állapítsam, hogy a házinak  nincs párja. Egyedül még marha májból nem készítettem, de az összes szárnyas és a malacka mája kitûnõ alap ezekhez a finom kencékhez. Sokféle képen lehet a fûszerezést variálni, de mindegyik alapja a frissen sütött máj, hagymával és fõtt tojással. 

Hozzávalók: 1/2 kg pecsenye liba máj, 3 szelet húsos füstölt szalonna, 2 fej hagyma, 5 dkg tea vaj, 3 ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s