Konyakos fekete ribizlis gesztenyével töltött nyúlgerincfilé

2011-07-01

sponsored links


Ezt a receptet a Maroni szelídgesztenyés receptversenyére készítettem; egész gesztenye, továbbá az éppen termõ fekete ribizli és mángold felhasználásával. Nagyon ízletes kombináció, és nem utolsó sorban még egészséges is.
Nyúlgerincfilé helyett csirke- vagy pulykamellfilébõl is elkészíthetõ.

A versenykiírás és a pontos részletek a Maroni honlapján olvashatóak. További gesztenyés receptek: http://www.gesztenyepure.hu/

Hozzávalók

800 g nyúlgerincfilé hasi lebennyel együtt
tengeri só
frissen õrölt színes bors
friss rozmaring
1-1 ek vaj (Spar S-Budget) és olívaolaj
200 g elõfõzött Maroni egész szemû gesztenye kiolvasztva
100 g fekete ribizli (leszárazva)
kb. 0,5 dl konyak
kb. 1 dl víz (Spar saját márkás)
1 ek (25 g) akácméz (még jobb a gesztenyeméz)...

Folytats a blogon ... selectfood.blogspot.com/2011/06/konya...

sponsored links

Keres?s