KONFITÁLT KACSACOMB
sponsored links
Mikor Piszkénél megláttam azokat a gyönyörûséges kacsacombokat, már semmi sem tartott vissza attól, hogy én is megkóstoljam, a konfitálással sütött hús ízét... Amilyen jól mutat a fotón, na pont olyan finom is volt. A sütési technikát betartva, valóban nagyon finom omlós lett a hús. Kívül ropogós volt, belül pedig vaj puha lett. Mivel mustom nem volt hozzá, egy narancs levét facsartam a combokra. A tálaláskor pedig borban fõtt körtét tettem mellé, áfonya dzsemmel megspékelve. Páratlan fogás, mindenképpen érdemes kipróbálni!
Hozzávalók: 4 kacsacomb, 1 narancs leve, kacsazsír, só, bors, rozmaring.
A combokat megmossuk, szárazra törölgetjük, majd a húsáig bevagdossuk a bõrét, hogy zsír könnyebben ki tudjon sülni...