Komótosan rozéra sült borjúbélszín érmék grillezett kecskesajttal, színes paprikarõzsével, vargányás burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre

2012-05-28

sponsored links


Nincs sok idõm mostanában, de a Szega Foods receptverseny kiírása annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, élek az alkalommal.
Olyan összetevõk felhasználásával hirdettek receptversenyt, ami felhívás volt keringõre. Szinte sugallta, hogy letisztult, egyszerû ételeket készítsek, melyeket a nagyszerû alapanyagok emelnek piedesztálra.

Az alábbi alapanyagokat választottam ehhez a recepthez a Szega Foods nagyszerû termékkínálatából:

-         Buche Chevre Blance kecskesajt
-         vargányás olívaolaj
-         steakbors
-         szerecsendió

Ez már a második receptem, mellyel nevezek a versenyre, most, hogy már el is fogyasztottuk az ételeket, magam sem tudom, melyiket emelném a másik elé:


Mediterrán csirkemell steak grillezett koktélparadicsommal, burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre


Hozzávalók 4 adaghoz:

2 db borjúbélszín ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s