Komótosan rozéra sült borjúbélszín érmék grillezett kecskesajttal, színes paprikarõzsével, vargányás burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre
sponsored links
Nincs sok idõm mostanában, de a Szega Foods receptverseny kiírása annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, élek az alkalommal.
Olyan összetevõk felhasználásával hirdettek receptversenyt, ami felhívás volt keringõre. Szinte sugallta, hogy letisztult, egyszerû ételeket készítsek, melyeket a nagyszerû alapanyagok emelnek piedesztálra.
Az alábbi alapanyagokat választottam ehhez a recepthez a Szega Foods nagyszerû termékkínálatából:
- Buche Chevre Blance kecskesajt
- vargányás olívaolaj
- steakbors
- szerecsendió
Ez már a második receptem, mellyel nevezek a versenyre, most, hogy már el is fogyasztottuk az ételeket, magam sem tudom, melyiket emelném a másik elé:
Mediterrán csirkemell steak grillezett koktélparadicsommal, burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre
Mediterrán csirkemell steak grillezett koktélparadicsommal, burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre
Hozzávalók 4 adaghoz:
2 db borjúbélszín ...