Kombe szalonnával, kolbásszal..

2014-02-14

sponsored links


A kombe-láz engem sokáig elkerült, pedig pár éve végigsöpört az összes gasztroblogon.. Most újból felbukkant, és most már én is elkészítettem, mert kíváncsi voltam, mi az, ami mindenkinek ennyire ízlik. Van egy alap tészta, ami bármivel megtölthetõ, akár édes, akár sós töltelékkel is. A sok vajtól és a formázás módjától finom réteges tészta lesz a végeredmény. 
Chef Viki blogjáról vettem a tészta hozzávalóit és a formázást, a töltelék pedig aszerint alakult, amit a hûtõben találtam. :)
Ez csak egy lehetõség, de mindenki nyugodtan rakjon bele azt, amit szeret.

Hozzávalók:

60 dkg liszt
2,5 dkg élesztõ
3,5 dcl tej
1 dcl víz
1 kiskanál cukor
1 kiskanál só ...

Folytats a blogon ... szemiramisz.blogspot.com/2014/02/komb...

sponsored links

Keres?s