Kombe, csak így egyszerûen

2011-10-06

sponsored links


Bizony, egy éve már annak, hogy Chef Viki blogján megláttam a juhtúrós-kolbászos kombe receptjét. Ott azonnal felkiáltottam, hogy ezt én is - aztán ennyiben maradtunk.
Sok víz lefolyt erre-arra azóta, a kombe az én konyhámból nem került ki, egészen tegnapig. Azóta viszont már másik variációban most sül az újabb adag.
Csak jól fényképezni nem sikerült.

Az azért talán látszik, hogy töltött, kissé leveles - na jó, többrétegû - kelt tésztáról van szó. Nem csodálkozom rajta, hogy akkor, egy éve végigsöpört a blogokon, mert ha azt mondom, elképesztõen finom, csak egy újabb közhelyes megjegyzéssel vagyok elõrébb, ám a lényegbõl mit sem érzékeltettem.
Szóval most, egy év után én is ideértem, és jól van ez így, mert legalább azok is megismerik ezt a remekmûvet, akik tavaly még nem olvastak gasztroblogokat.
Az alap hozzávalók tehát: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s