Kolbásztöltés

2013-02-04

sponsored links


A múltkori kacsamájas hurka után most kolbászt is töltöttünk.

Z munkatársától kaptuk a bejáratott receptet.
Arányok: 7 kg vegyes sertéshús (comb, tarja, lapocka); 3 kg zsiradék (hasaalja, toka szalonna); 15-17 dkg édes pirospaprika; 10-15 dkg erõs pirospaprika; 2-3 dkg õrölt feketebors; 2 dkg õrölt kömény; 15-16 dkg só; 1-2 fej fokhagyma.

A húsokat és zsiradékot felkockáztam, majd jól lehûtöttem, mert így nem ragad be a darálóba.

Közepes tárcsával ledaráltuk; majd rászórtam az elõre kimért fûszereket.

Alaposan összekevertem. Sertés vékonybelet langyos vízben átmostam, majd egy fej darabolt vöröshagymával ízesített ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2013/02/kol...

sponsored links

Keres?s