Kolbászos édesburgonya leves (paleo)
sponsored links
Volt némi maradék kollagénes körömpörkölt szaftom, hogy ne menjen kárba ehhez a leveshez használtam fel (bármilyen pörkölt maradék jó hozzá, ha nincs akkor egy finomra vágott vöröshagymát dinszteljünk le hozzá, amit majd pirospaprikával szórunk meg).
Hozzávalók:
pörkölt szaft
50 dkg édesburgonya (nálam lila, fehér és narancs vegyesen)
1 nagyobb répa
1 nagyobb fehérrépa
05 dkg füstölt kolbász
1-2 gerezd összezúzott fokhagyma
õrölt kömény
törött bors
só
A zöldségeket kis kockára vágjuk. A pörköltszafthoz adjuk. Felöntjük vízzel. Fûszerezzük. Addig fõzzük, amíg a zöldségek puhává válnak. Végül hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt is, amivel már csak pár percig fõzzük.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!