Kolbászos zöldségragu
sponsored links
Házikolbászt nemcsak azért töltöttem, hogy sült kolbászból legyen sokam és elegem, hanem hogy fel tudjam használni különbözõ ételekhez. A BBC Food oldalon találtam egy sausage casserole gyûjteményt, amely ehhez adott segítséget, bár szinte mindegyik a bab-kolbász-paradicsom háromszögben mozog. Nem baj, majd lesz más is.
Kolbászos zöldségragu (4 személyre):
5 szelet baconszalonnát csíkokra vágunk és 2 evõkanál olívaolajon ropogósra sütünk. Kiszedjük az edénybõl és a visszamaradt zsíradékon 6 rövid szál kolbászt mindkét oldalán megpirítunk, és ezt is kivesszük. 1 fej vöröshagymát apróra vágunk, és az olajon kevés sóval üvegesre pároljuk. Az utolsó percben hozzáadunk 1 gerezd feldarabolt fokhagymát és 1 doboz ...