Kolbászos-virslis aprópecsenye
sponsored links
Mostanában csupa egyszerû étel készült nálunk, olyan, ami már szerepel a blogon. Ma azon törtem a fejem, mi legyen a vacsora. Két opció jöhetett szóba, vagy olaszos mártás csirkemellbõl kolbásszal és virslivel, vagy kolbászos-virslis aprópecsenye a csirkemellbõl. A család végül a második verziót szavazta meg, így az készült.
Hozzávalók:
Kb. 20 cm-es darab házi füstölt kolbász lebõrözés után hosszában négybe vágva, majd felszeletelve, pár kanál olaj, 1 egész csirkemell bõr és csont nélkül apróra vágva, 4 szál bécsi virsli felszeletelve, pár csipet só, 2-3 evõkanál csípõs ketchup, külön megsütött kockára vágott krumpli (6 db nagyobb krumpliból)
A feldarabolt kolbászt kevés olajon sütni kezdtem, majd rádobtam a csirkemell darabokat, pici sóval megszórtam és jó 10-15 percig együtt sütöttem. Amikor a hús megsült hozzáadtam még a felkarikázott virslit, csípõs ketchupot, és fedõ alatt további 5-6 percig sütöttem. A megsütött krumplit rászedtem, megsóztam és jól elkevertem és azonnal tálaltam.
Isteni finom volt.