Kolbászos kiflik
sponsored links
Megint egy alapanyagmentõ vállalkozás. Egyszerûen elfeledkeztem egy szál kolbászról és most, hogy megtaláltam, olyan száraz volt, hogy szinte ehetetlen.
Ételt nem dobunk ki!
Rövid ötletelés után a végeredmény ez a kolbásszal töltött kifli lett. Ugyanis a kolbászt le kellett darálni ---pontosabban én egy késes aprítót használtam ---/ hagymát is vágtam vele / , hogy egyáltalán valamire jó legyen.
Ezután valami krémet kellett belõle csinálni, de egyszerû kenyérre való kencének túl sok lett volna.
Összekevertem vajjal és reszelt sajttal, hozzátettem egy tojás fehérjét---azért, mer a sárgája a tésztába került--és készen is volt a töltelék.
A tészta-- hogy egészséges is legyen--2/3 részben teljeskiõrlésû liszttel készült és hatalmas adag õrölt lenmaggal.
Burgonyapehely tette könnyebbé és a kefír.
A tetejét a sajt alá csak ...