Kolbászos gulyásleves

2011-05-24

sponsored links


Hozzávalók: 30 dkg jófajta kolbász, 1 fej vöröshagyma, 20 dkg burgonya, 2 db sárgarépa, 1 fehér répa, 2 ek. szõlõmagolaj, pirospaprika, 1, 5 l húslevesalaplé, 10 dkg csemegeuborka, majoránna, tengeri só, bors

Elkészítése: a kolbászt a bõr lehúzása után vágjuk félbe és szeleteljük fel. A hagymát és a zöldségeket hámozzuk meg, aprítsuk fel. A burgonyát is tisztítsuk meg, aztán vágjuk kisebb darabokra. Az olajat hevítsük fel egy fazékban, dinszteljük meg rajta a hagymát és a zöldségeket, majd adjuk hozzá a kolbászt és a burgonyát , pirítsuk át. Szórjuk rá a...

Folytats a blogon ... malnakonyha.blogspot.com/2011/05/kolb...

sponsored links

Keres?s