Kolbászos gnocchi
sponsored links
Most tartjuk az éves "együnk meg mindent, ami már régóta van itthon" hónapot, így elfogynak azok a dolgok is, amiket már régebb óta õrizgetünk a fagyasztóban, a kamrapolcon.
Mint például a kolbász és a sütõtökös gnocchi is, amit még az õsszel készítettem, és fagyasztottam le.
A kolbászt nagyon vékonyra karikáztam, és a serpenyõben kis lángon kisütöttem. A gnocchit a fagyasztóból kivéve forrásban lévõ vízbe tettem, amikor feljött, átdobáltam a kolbászhoz, hogy a kisült zsírban picit ropogós kérget kapjon.
Még Olaszországban vettünk tészta fûszerkeveréket, ami gyakorlatilag rozmaringos fûszersó. Na, ebbõl tettem még egy picit rá, és a tetejét megszórtam parmezánnal.
Lehet, hogy egyszerû, de gyors, tápláló és tényleg finom is.
Mint például a kolbász és a sütõtökös gnocchi is, amit még az õsszel készítettem, és fagyasztottam le.
A kolbászt nagyon vékonyra karikáztam, és a serpenyõben kis lángon kisütöttem. A gnocchit a fagyasztóból kivéve forrásban lévõ vízbe tettem, amikor feljött, átdobáltam a kolbászhoz, hogy a kisült zsírban picit ropogós kérget kapjon.
Még Olaszországban vettünk tészta fûszerkeveréket, ami gyakorlatilag rozmaringos fûszersó. Na, ebbõl tettem még egy picit rá, és a tetejét megszórtam parmezánnal.
Lehet, hogy egyszerû, de gyors, tápláló és tényleg finom is.