Kolbászos csiga.
sponsored links
Egy remek recept vacsorára, vagy éppen mint nálunk egy rohangálós napon ebédre, egy csésze forró teával. Hol máshol találhattam volna a receptet, mint megint csak Krisztinél. Szeretek nála nézelõdni, mert remek ötletei vannak, és bátran kimerem jelenteni, hogy a tészták mestere. Én nagyon ritkán sütök (eddig legalábbis), hasonló finomságokat, így sem ötletem, sem pedig tapasztalatom nincs, e téren. A recept már akkor nagyon megtetszett amikor megláttam a csodaszép csigákat Krisztinél, és rögtön el is mentettem magamnak. Igaz annyit változtattam rajta, hogy nálam füstölt kolbász karikák kerültek a sajt tetejére. Mivel nem volt idõm nagyobb fõzésre, így elõkaptam a receptet, és már hozzá is láttam az elkészítéséhez. Igen nagy elõnye a tésztának, hogy nem kell keleszteni, mert sütõporral készül, így rövid idõ elteltével, már tálalhattam is a frissen illatozó csigákat.
Hozzávalók:
30 dk liszt
1/2 cs sütõpor
1,8 dl tej
5 dk vaj + 2 dk a kenéshez ...