Kolbászos- csicseriborsós egytál
sponsored links
Ezt a fogást nem ma készítettem, de most jutott eszembe, hogy nem osztottam meg még eddig. Egyszerû, gyors egytálétel minimál módra. Laktató és finom!
Kolbászos- csicseriborsós egytál
Hozzávalók: 20 dkg csicseriborsó, 2 paradicsom, 1 piros paprika, 1 hagyma, 2 fokhagyma, 15 dkg füstölt kolbász, só, bors, kevés olaj.
Elkészítése: A csicseriborsót elõzõ este beáztatjuk, majd másnap sós vízben 1-1,5 óra alatt fedõ alatt puhára fõzzük, majd leszûrjük. A hagymákat meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd egy serpenyõben megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot, majd fedõ alatt puhára pároljuk. Belerakjuk a karikára vágott kolbászt valamint a csicseriborsót és összefõzzük. Sóval és borssal fûszerezzük.