Kolbászhússal töltött dagadó...

2015-05-06

sponsored links


Sokféle töltött húst készítettem, sokféle töltelékkel, legjobban imádom a fõtt tojásos, gombás, csirkemájas, zsemlés variációt, legtöbbször majd mindegyiket azzal töltöm, legyen az dagadó vagy csirkecomb, vagy egész csirke.
Gondoltam kipróbálom a sütnivaló kolbász töltelékével is, mert itt akitõl egyébként is veszem a disznótorost, nagyon finomat készít, jó fûszeres, ízes kolbászt.
Még Budapesten vettem egyszer, egy ottani hentestõl eleve kolbászhússal megtöltött dagadót, mondván milyen jó ötlet, ott úgy árulták már betöltve, otthon csak sütni kellett egy kevés külsõ fûszerezés után. Akkor azt hittem, hogy az finom és jóízû volt.
Nos, ma már mondhatom ennek a nyomába sem jött.
Ez volt az anyák napi ebédünk, majd utána délután, desszertnek a szilvásgombóc.

1 dagadó, az enyém most akkora volt, hogy kettõbe kellett vágni, mindkét részt megtöltöttem
2 pár sütni való ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2015/05/kolbas...

sponsored links

Keres?s