Kolbászgombóc
sponsored links
Tavasszal sokat olvastunk egy mini Olive magazint a végzõs szakácsokkal. Abban az évben, amikor Good Food elõfizetõ voltam, promóciós ajándékként adták egyszer. Volt benne egy dupla oldal, amelyen a sütnivaló kolbászhoz ajánlottak recepteket. Mivel P#ck-gyártmányú grillkolbászból raktároztunk egy keveset, ebbõl használtam fel egy szál magyaros, és egy szál olasz kolbászt ehhez a recepthez, amiben az tetszett meg, hogy nem kolbász formában volt benne a hús.
Kolbászgombócos tészta (2 személyre):
2 szál nyers grillkolbász héját felvágjuk, és a töltelékbõl diónyi gombócokat formázunk. Egy serpenyõben felhevítünk 1 evõkanál olívaolajat, és a kolbászgombócok mindkét oldalát barnára sütjük, kb. 10 perc alatt. Bõ sós vízben kifõzünk 2 kocka (12,5 dkg) mie tésztát. Leszûrjük, a levébõl kicsit félreteszünk. A gombócokat összekeverjük 2 evõkanál magos ...