Kolbásszal töltött Stefánia vagdalt
sponsored links
Azért szeretem a Stefániát, mert nem kell annyit pepecselni, formázni és még is fasírt íze van. Variációi a végtelennel egyenlõk. A fõtt tojásos az alap, de készítettem omlettest, mexikóist és most a kolbászos a soros. Általában burgonyás körettel tálalom, jelen esetben hagymás krumplival, de hidegen kenyérrel felvágottként, szendvicsként is fogyasztható
1 kg darált hús (sertés)
2 arasznyi kolbász (csípõs vagy csemege, de ne legyen nagyon száraz)
só
bors
pirospaprika
majoránna
4-5 gerezd fokhagyma
egy kisebb hagyma fele
2 zsömle
zsemlemorzsa ...
1 kg darált hús (sertés)
2 arasznyi kolbász (csípõs vagy csemege, de ne legyen nagyon száraz)
só
bors
pirospaprika
majoránna
4-5 gerezd fokhagyma
egy kisebb hagyma fele
2 zsömle
zsemlemorzsa ...