Kolbásszal, sajttal töltött gombafejek, velesült paradicsommal, parázskrumplival

2014-06-22

sponsored links

Kolbásszal, sajttal töltött gombafejek, velesült paradicsommal, parázskrumplival

Finom étel, s a munka javát a tûzhely végzi el.

Hozzávalók:
  • 11 db csiperkegomba (kb. 25 dkg)  
  • kb 15 dkg csípõs füstölt kolbász
  • 6 db parázskrumpli
  • 1 db paradicsom
  • 10 db koktélparadicsom
  • 4 dkg füstölt sajt
  • olívaolaj, kevés víz
  • õrölt fekete bors
  • 2 szál petrezselyem
  • 2 db chili
Elkészítés:

A gombákat megmosom, törzsüket eltávolítom, berakom egy nagy nyél nélküli serpenyõbe. Középre kerülnek a krumplik és a paradicsom, a szélére pedig a koktélparadicsom. Öntök rá kevés vizet és olajat. Fûszerezem. Lefedem, s a tûzhelyen párolom 15 percig.

Közben vágok 11 szelet kolbászt, s lereszelem a sajtot. 

Majd megforgatom a zöldségeket, a gombára teszek 1-1 szelet kolbász, újra fûszerezem, s fedõ nélkül berakom a 180 C fokra elõmelegített sütõbe, légkeverésen újabb 15 percig. Ezután a gombákra szórom a sajtot, s visszateszem a sütõbe 10 percre.

Tálaláskor a tányérra szedem a zöldségek felét, dekorálom petrezselyemlevéllel és chilivel








Folytats a blogon ... eshobbychef.blogspot.com/2014/06/kolb...

sponsored links

Keres?s