Kocsonya

2012-01-03

sponsored links

Kocsonya: vettem két körmöt, egy csülköt és egy kevés bõrt. A csülköt a hentessel félbe vágattam. Feltettem annyi vízbe fõzni, hogy hogy bõvel ellepje. Amikor felforrt, akkor a tetején összegyûlõ habot leszedtem. 2 óra fõvés után tettem a vízbe sót, babérlevelet, egy hagymát, egy fej felaprított fokhagymát, 15 szem borsot. Ezzel is fõztem egy órát, majd beletettem a sárga- és fehérrépát, valamint még egy fej fokhagymát. Mielõtt lekapcsoltam a gázt, még egyszer megkóstoltam, hogy elég sós-e. Ezután a lébõl kihalásztam a húst és egy tálban hagytam kihûlni. A levet szitán átszûrtem . Kistányérokba tettem a húst, a karikára vágott répákat és egy karika kemény tojást. Ezután rámertem a kocsonya levét. Pirospaprikával megszórtam, majd ...


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=3857550

sponsored links

Keres?s