KLEMENTIN KRÉM FEHÉRBORRAL ÉS SÁFRÁNNYAL

2012-12-13

sponsored links


Egyik kedvenc téli gyümölcsünk a mandarin. Karácsonykor veszek egy egész ládával, amit aláöntök a feldíszített fa alá és onnan eszegetjük meg az összeset. Szerencsére mindenki szereti, úgy hogy nem aggódok, hogy megmarad belõle. Jobb mint a szaloncukor, habár nem olcsóbb, de sokkal egészségesebb. Ugyan még nem vettem meg a ládikát, majd frissen az ünnepek elõtt, de azért, hogy ráhangolódjunk az ízére, készítettem Klementinbõl egy finom krémet.

Hozzávalók: 2 dl frissen facsart mandarin lé, 0,5 dl fehérbor, 3 tojás, 3 dkg liszt 2 dkg étkezési keményítõ, 1 mokkáskanál reszelt mandarin héj, 1 /2 citrom leve és reszelt héja, 1 csipet sáfrány, csipet só, 5 dkg ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s