Klementin-hónapos retek-avokádó saláta olajos szardellafilével
sponsored links
Említettem az elõzõ bejegyzésben, hogy mennyire rákattantam ezekre a szemet gyönyörködtetõ vitaminbombákra. A sokadik újévi fogadalmam szerint minden hétre kell, hogy jusson legalább egy. Íme az ötödik, ami az elõzõektõl könnyedebbre készült, ti. leves után, második fogásként került az asztalra. (Ha egytálételként szeretnénk szervírozni, mehet bele fejenként bõ fél maréknyi fõtt lencse vagy fehérbab és néhány frissen pirított tökmag is.)
Klementin-hónapos retek-avokádó saláta olajos szardellafilével
Hozzávalók:
A salátához: klementin, hónapos retek, avokádó, olajos szardellafilé, édeskés vagy kesernyés ízû zöld saláta pl. bébi spenót, madárbegy, rukola, lila hagyma, marinált zöld ...