Klasszikus-rusztikus töltött dagadó vele sült almával, gombával

2014-02-15

sponsored links


Nem számoltam meg, hányféle töltött dagadót mutattam már be, de igen színes a választék! J

Amolyan klasszikust, szerintem még nem. Itt volt már az ideje. Rusztikusra hangoltam formailag, olyan jó kis falusi gombás-májas töltött dagadó sült ki belõle.

Szeretem zöldségekkel, almával együtt sütni, hiszen így szinte már más köret nem is kívánkozik mellé. A "belesebbeknek" házi kenyérrel vagy krumplipürével ajánlom. Ugyanis mi melegen fogyasztjuk el a dandárját. 
Hidegen pedig valamilyen majonézes salátát keverek mellé, vagy marad a friss, kovászos házi kenyér  J

Hozzávalók :

1,5 kg dagadó felszúrva
6 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
1 savanykás alma
4-5 nagy barna csiperke ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s