Klasszikus-rusztikus töltött dagadó vele sült almával, gombával
sponsored links
Nem számoltam meg, hányféle töltött dagadót mutattam már be, de igen színes a választék! J
Amolyan klasszikust, szerintem még nem. Itt volt már az ideje. Rusztikusra hangoltam formailag, olyan jó kis falusi gombás-májas töltött dagadó sült ki belõle.
Szeretem zöldségekkel, almával együtt sütni, hiszen így szinte már más köret nem is kívánkozik mellé. A "belesebbeknek" házi kenyérrel vagy krumplipürével ajánlom. Ugyanis mi melegen fogyasztjuk el a dandárját.
Hidegen pedig valamilyen majonézes salátát keverek mellé, vagy marad a friss, kovászos házi kenyér J
Hozzávalók :
1,5 kg dagadó felszúrva
6 gerezd fokhagyma
1 fej lilahagyma
1 savanykás alma
4-5 nagy barna csiperke ...