Klasszikus Chili Con Carne
sponsored links
A következõ recept egy igazi klasszikus. Nyilván már mindenki evett chilis babot, de azért megpróbálok valami újdonságot mutatni az összetevõk tekintetében. Nálam talán a legtöbbet szereplõ koszt a haveri összejövetelek alkalmával, szinte biztos vagyok benne, hogy eddig a leggyakrabban készített étel volt. Mivel viszont annyira átlagos, nem szerettem volna róla írni, de talán semmi gond nem lesz azzal, ha egy ilyen klasszikus is itt fog szerepelni. Akad olyan cimborám, akivel az addig mélységesen utált friss koriandert ezzel az étellel kezdtem el megszerettetni és ma már olyan szinten kedveli ezt a fûszernövényt, hogy minden találkozáskor megkér, hogy a következõ összejövetelre mindenképp valami olyan recept készüljön el, amire aztán halomban lehet szórni a koriandert, most épp a barátnõje a soros aki ugyancsak kezdi megszeretni. Kérem szépen: nem egy szélmalomharc ez a szeretem-nem szeretem a koriandert dolog, vannak még csodák! Viszont itt nem minden a korianderrõl szól, mert szereplõ még a lime is meg a csokoládé. Amúgy meg olyan régen volt már csicseriborsós recept is az oldalon, hát öröm újra találkozni vele.
Sajnos én nem vagyok annyira maximalista, szóval mindenki nézze el, hogy nem vízbe áztatott babot és több órát fõzött csicseriborsót használok, de így is igazán kiváló ételt lehet nyerni, punktum!
Hozzávalók: ...
Sajnos én nem vagyok annyira maximalista, szóval mindenki nézze el, hogy nem vízbe áztatott babot és több órát fõzött csicseriborsót használok, de így is igazán kiváló ételt lehet nyerni, punktum!
Hozzávalók: ...