Kipréseltem magamból?

2012-06-12

sponsored links

Budaörs, Présház, 2012. március 10. 18:00 / Tünde

Eltelt lassan három hónap, mióta nem írtam egyetlen sort sem a blogra (még szerencse, hogy Ferim néha aktivizálja magát... Oszkárt pedig magammal tudom inkább egy lapon említeni - ejnye-bejnye nekünk). Kissé már nyomaszt, hogy csak gyûlnek a fotó mappák (már 10 fölötti azon helyek száma, amelyekrõl eddig még nem sikerült bejegyzést készítenünk... enni bezzeg bírunk), az írások megjelenésének gyakorisága ezzel szemben pedig csökken. Egyszerû az indok: nincs elég idõnk a részletes leírások elkészítésére. A megszokott színvonalból lejjebb nem szeretnénk adni, ezért  ritkábban írunk inkább, illetve egyre régebbi élményeket dolgozunk fel, de a részletességhez továbbra is ragaszkodunk. Számunkra az fontos, hogy ne csak egy rövid benyomást rögzítsünk az adott helyrõl (ilyenekbõl tömérdek van a neten), hanem minél több információt osszunk meg, azaz mindent, ami számunkra érdemesnek tûnik megtartani az utókor számára vagy megosztani a nagyérdemû publikummal. Ez egyébként kétélû fegyver, mert nyilvánvalóan egy 3 hónappal korábbi élményrõl nem tudunk olyan részletes és érzelmekkel teli írást kreálni, mint egy frissrõl. Ennek ellenére nem adom fel, nekiesek újra, lássuk, mit sikerül kipréselnem ...


Folytats a blogon ... gasztroturak.blog.hu/2012/06/12/kipre...

sponsored links

Keres?s