Kinai gombás babfözelék
sponsored links
Tervbe vettem ezt a nagyon finomnak kinézõ levest.
De aztán máshogy alakult:
Elkészítettem a saját változatomat.
Ami igazából a szokásos babfözelékem , csak most épp kínai gomba keverékkel bõvítve.
Kínai gombás babfözelék.
Füstölt húst,kockáztam és fazékba raktam .- ?n nem szoktam áztatni a húst, mert nem igazán sós.
Erre öntöttem konzerv babot a levével együtt. -Tudom az igazi bab jobb és egészségesebb.
Erre jött a szárított kínai gomba keverék. - Amit utólag megállapítva mégis csak bekellet volna áztatni,ezentúl nem bízom meg a leírtakba :-))
Felöntöttem bõven vízzel.
Szárított rozmaring és medvehagyma került rá, plusz bors . - Fokhagyma is szokott bele kerülni bõven kivéve ma, nehogy ...