Kifõztük ünnepi szám!
sponsored links
4 éve, március 10-én jelent meg a Kifõztük gasztromagazin elsõ száma. Az elsõ elektronikusan megjelenõ, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a ?piacon?.
Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: ?Megjelent a Kifõztük gasztromagazin legújabb száma?.
Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét elõtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk.
De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.
A Lét-tudatos konyha ételei közül a következõk szerepelnek:
Rukkolás pestomártás
Brokkoliragu
Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amirõl ismertetõt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.
A magazin ingyenesen letölthetõ itt: www.kifoztuk.hu
Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban leírni ezt a pár szót: ?Megjelent a Kifõztük gasztromagazin legújabb száma?.
Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét elõtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk.
De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.
A Lét-tudatos konyha ételei közül a következõk szerepelnek:
Rukkolás pestomártás
Brokkoliragu
Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amirõl ismertetõt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.
A magazin ingyenesen letölthetõ itt: www.kifoztuk.hu