Kifõztük! Pásztorpite
sponsored links
Megjelent a Kifõztük márciusi száma. A március számunkra kivételes hónap: ilyenkor ünnepeljük a születésnapunkat. Idén márciusban lesz két éve, hogy a Kifõztük online gasztromagazin elõször megjelent.
A születésnapunkra többféle tortával készültünk. Vannak közöttük idõigényesebbek, és villámgyorsan, egyszerûen elkészíthetõk is.
Hoztunk több citromból és narancsból készült süteményt és ételt is, az idénygyümölcsök megjelenéséig változatosan használhatjuk, mint alapanyagot.
A hússal készült ételek mellett sok húsmentes ételt gyûjtöttünk össze a böjtölõk számára - hiszen az idei március végig a nagyböjt idejére esik, de ötletekkel szolgálhat azok számára is, akik egyszerûen csak szeretnék kicsit könnyebb ételekkel köszönteni a tavaszt. A böjtöt, méregtelenítést kitûnõ teareceptjeink is segítik.
Most azonban egy remek húsos-burgonyás ételt, a pásztorpitét hoztam, amely a Kifõztük márciusi számában jelent meg.
Hozzávalók: A születésnapunkra többféle tortával készültünk. Vannak közöttük idõigényesebbek, és villámgyorsan, egyszerûen elkészíthetõk is.
Hoztunk több citromból és narancsból készült süteményt és ételt is, az idénygyümölcsök megjelenéséig változatosan használhatjuk, mint alapanyagot.
A hússal készült ételek mellett sok húsmentes ételt gyûjtöttünk össze a böjtölõk számára - hiszen az idei március végig a nagyböjt idejére esik, de ötletekkel szolgálhat azok számára is, akik egyszerûen csak szeretnék kicsit könnyebb ételekkel köszönteni a tavaszt. A böjtöt, méregtelenítést kitûnõ teareceptjeink is segítik.
Most azonban egy remek húsos-burgonyás ételt, a pásztorpitét hoztam, amely a Kifõztük márciusi számában jelent meg.
50 dkg darált bárányhús
6 dkg vaj
1 közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 közepes sárgarépa
1 kisebb zellergumó
1 teáskanál szárított rozmaring ...