Kifõztük! Pásztorpite

2012-03-07

sponsored links

Megjelent a Kifõztük márciusi száma. A március számunkra kivételes hónap: ilyenkor ünnepeljük a születésnapunkat. Idén márciusban lesz két éve, hogy a Kifõztük online gasztromagazin elõször megjelent.
A születésnapunkra többféle tortával készültünk. Vannak közöttük idõigényesebbek, és villámgyorsan, egyszerûen elkészíthetõk is.
Hoztunk több citromból és narancsból készült süteményt és ételt is, az idénygyümölcsök megjelenéséig változatosan használhatjuk, mint alapanyagot.
A hússal készült ételek mellett sok húsmentes ételt gyûjtöttünk össze a böjtölõk számára - hiszen az idei március végig a nagyböjt idejére esik, de ötletekkel szolgálhat azok számára is, akik egyszerûen csak szeretnék kicsit könnyebb ételekkel köszönteni a tavaszt. A böjtöt, méregtelenítést kitûnõ teareceptjeink is segítik.
Most azonban egy remek húsos-burgonyás ételt, a pásztorpitét hoztam, amely a Kifõztük márciusi számában jelent meg.

Hozzávalók:

50 dkg darált bárányhús

6 dkg vaj

1 közepes hagyma

2 gerezd fokhagyma

2 közepes sárgarépa

1 kisebb zellergumó

1 teáskanál szárított rozmaring ...


Folytats a blogon ... izeskalandok.blogspot.com/2012/03/kif...

sponsored links

Keres?s