Kifõztük! 2011. év 10.szám!
sponsored links
Megjelent a Kifõztük októberi száma! Ételeink egy része a sörfesztiválok hangulatát idézi, de néhány receptnél, mint alapanyag is szerepel a folyékony kenyér. Októberi számunk egyik legnépszerûbb alapanyaga a gesztenye, hoztunk is belõle néhány receptet. A gesztenyéhez kapcsolódik új játékunk, amelyrõl a Kifõztük 3. oldalán olvashatnak az érdeklõdõk.
Természetesen az õsz jellemzõ gyümölcsei és zöldségei is feldolgozásra kerültek októberi kiadványunkban.
Az újság továbbra is ingyenesen letölthetõ a Kifõztük oldaláról.
Természetesen az õsz jellemzõ gyümölcsei és zöldségei is feldolgozásra kerültek októberi kiadványunkban.
Az újság továbbra is ingyenesen letölthetõ a Kifõztük oldaláról.