KIFÕZTÜK KARÁCSONY - Rusztikus receptem : Erdei õzgulyás cipóban

2011-12-01

sponsored links



Egy kis kedvcsinálóval szeretnélek meglepni Benneteket! Ha még nem vásároltátok meg a Kifõztük karácsony 2011-es számát, hátha felkelti érdeklõdéseteket a receptem. Ez a receptgyûjtemény azért jött létre, hogy elsõdlegesen egy nagyon jó célt támogassunk, másodlagosan pedig, hogy segítsünk Nektek kialakítani a karácsonyi menüt!

Varázsoljátok el a családot ezzel a kis erdei õzgulyással cipóban. A cipó is házi készítésû melyet Tücsökbogár nagyszerû receptje alapján tanultam meg. Nem mellesleg igazi desszert guru a két gyerkõcös boldog anyuka és tündérien segítõkész. Igaz én edényke formájúra készítettem a cipócskámat, de ez semmit sem von le az értékébõl. Az ízekrõl pedig már nem is merek beszélni. Ha lenne kóstolós blog, meg illatos blog akkor már ezt a problémát is kiküszöböltük volna. 
Tudom, hogy horror árra gondoltok az õzhúst látva, de a nagy multik fagyasztóiban 2000-2500 Ft/kg-ért már megvásárolhatjátok a hozzávalót. Ha az évben máskor nem is tudunk annyira kitenni magunkért, legalább karácsonykor legyen terülj-terülj ...

Folytats a blogon ... boldogkukta.blogspot.com/2011/12/kifo...

sponsored links

Keres?s