Kicsit máshogy
sponsored links
A mai napig is azon a véleményem vagyok, hogy ha ismerjük egy adott étel hozzávalóit és elkészítési módját, merjünk variálni rajt vagy próbáljuk meg elkészíteni egy kicsit máshogy.
Így tettem én is a bolognai (raguval) tésztával.
Ez a ragu általában marha vagy marha-sertés vegyes darált hússal az igazi, de én kezdem felfedezni magamnak a pulykahúst (késõbbiekben majd errõl is írok)és lusta vagyok elõvenni a darálót.
Ez a ragu általában marha vagy marha-sertés vegyes darált hússal az igazi, de én kezdem felfedezni magamnak a pulykahúst (késõbbiekben majd errõl is írok)és lusta vagyok elõvenni a darálót.
Picit megváltozott, de mégsem. Maradt a régi, de mégsem... vagy mégis?
Talán azt is mondhatnám, hogy egy régi ismerõs, új ruhába bujtatva.
Talán azt is mondhatnám, hogy egy régi ismerõs, új ruhába bujtatva.
BOLOGNAI METÉLT MÁSHOGY
vagy
MÁSHOGY METÉLT BOLOGNAI
Hozzávalók:
40 dkg széles metélt
40 dkg pulyka mellfilé
25 dkg sárgarépa
2 szál szárzeller
1 fej vöröshagyma ...
40 dkg széles metélt
40 dkg pulyka mellfilé
25 dkg sárgarépa
2 szál szárzeller
1 fej vöröshagyma ...