Kicsit máshogy

2013-02-23

sponsored links



A mai napig is azon a véleményem vagyok, hogy ha ismerjük egy adott étel hozzávalóit és elkészítési módját, merjünk variálni rajt vagy próbáljuk meg elkészíteni egy kicsit máshogy.
Így tettem én is a bolognai (raguval) tésztával.
Ez a ragu általában marha vagy marha-sertés vegyes darált hússal az igazi, de én kezdem felfedezni magamnak a pulykahúst (késõbbiekben majd errõl is írok)és lusta vagyok elõvenni a darálót.
Picit megváltozott, de mégsem. Maradt a régi, de mégsem... vagy mégis?
Talán azt is mondhatnám, hogy egy régi ismerõs, új ruhába bujtatva.

BOLOGNAI METÉLT MÁSHOGY
vagy
MÁSHOGY METÉLT BOLOGNAI
Hozzávalók:
40 dkg széles metélt
40 dkg pulyka mellfilé
25 dkg sárgarépa
2 szál szárzeller
1 fej vöröshagyma ...

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2013/02/...

sponsored links

Keres?s