Kicsi hal

2012-01-18

sponsored links


Tengerparti nyaralások/utazások kötelezõ eleme a kisebb méretû halak rágcsálása. És ez akkora bónusza tengerparttal rendelkezõ országoknak, amit lehetetlen ledolgozni.

Itthon nem is volt más, mint a konzerv szardínia (nem keverendõ össze a szintén olajos, füstölt sprotnival), és az a szétázott, fémes ízû megjelenése a halnak. A sima olajosnál csak az olajos és paradicsomos szardínia konzerv volt nagyobb dobás, amit mi heti rendszerességgel fogyasztottunk és tényleg ünnepszámba ment. Még ritkább együttállás volt, amikor vettünk pizza tésztátát, s arra osztottuk rá vastagon a paradicsomos szardíniát, s rá a tetejére vastagon a reszelt trappistát.

Mivel úgy néz ki, hogy gyökeresen át kell alakítanunk több fronton az étkezésünket, ennek egyik részeként a halbevitel mennyiségének drasztikus növelését tûztük ki célul. Na most ha túl akarunk lépni a fagyasztott pangasiuson (ugye hogy kiütötte a hekket, és csak kérdezd meg a rokonokat, a fele tonhalnak fogja hívni) és a teszkós pontyon, akkor itthon már vakarhatjuk a fejünket. Azért nem lehetetlen, szívós munkával és kitartó keresgéléssel kiépíthetünk gyümölcsözõ kapcsolatot ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2012/01/18/kicsi_hal

sponsored links

Keres?s