Ki érti a férfiakat?

2011-09-25

sponsored links


Azt hiszem, én most veszítettem el végérvényesen azt az iránytût, ami eddig úgy, ahogy helyes csapást jelzett gyomor és szív között...

Vagyis anyuval reggel teszteltük a tegnapi minitortát, és öcsivel ellentétben, arra a közös, megmásíthatatlan ítéletre jutottunk, hogy marad, szeretjük. Hogyeddigezalegfinomabb (és még a fugu is bátran elbújhat a bokorba).

Illetve öcsit illetõleg egy prekoncepcióm még van, talán ennek a tripla marcis Mozartnak is kellett az a bizonyos egyéjszakás kaland, hogy az ízek, annak rendje s módja szerint egymáshoz szelídüljenek. A szilva és a narancs párosa hálisten semmilyen kellemetlenséget nem okozott, csak egy halvány, finom, üdítõ kis gyümölcsös ízt adott a sütinek, ami kifejezetten jól állt a különféle marcipánoknak.

Legközelebb annyit variálnék csak, hogy az egyik dacquoise lapot pisztáciából, a másikat mandulából készíteném talán. Mondjuk eleve pisztáciásnak lett tervezve, de mire a 8 dkg-os zacskóban lévõ szemeket kifejtettem csonthéjukból, jó, ha 4 dkg zöld gyönyörûség maradt. 300 pénzért, majd a guta keringetett (még jó, hogy nagyi lepett meg vele...:). 

Besorolás: talán U2, de mértékkel karácsonyra (is) nagyon el tudom képzelni, kellõképp ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/09/ki-e...

sponsored links

Keres?s