Ki mondta?

2011-11-04

sponsored links


Ha most kitalálósdit játszanánk,a címbeli kérdésre adandó helyes válasz megfejtésében nem is az segítene, ha tudnánk hogy mit, hanem inkább az, hogy hol.Ámbár tény, hogy sokkal izgalmasabb lenne rekonstruálni, hogy miket is mondott pontosan, mert hogy nagyon jól megmondta, az már egyszer biztos.

Eme zavaros bevezetõt követõen nem is fokoznám tovább a hangulatot, álljon itt máris a megfejtés, miszerint Anyukám mondta, méghozzá Encsen. Encs is egy város ebben a mi kis országunkban,még ha annak nem is a legjobb hírû megyéjében.Az Anyukám mondta pedig e kisváros csillaggyanúsnak titulált étterme.Vagyis egy vendéglátóhelyrõl szól most ez a poszt.

Itt van mindjárt ez a névválasztás, Anyukám mondta.Soha nem mernék ilyen nevet adni az éttermemnek, nyilván ezért nem/sem  lesz nekem sosem éttermem. Mert mint bebizonyosodott, ez a névválasztás zseniális,valószínûleg nem kell majdan azon gondolkoznod, hogy is hívják azt az éttermet, tudod azt, ahol egyszer annyira jót ettünk. És ha valakinek ajánlod a helyet, hát õ is meg fogja jegyezni, hogy anyukád mondta.Persze azt est folyamán  számtalan viccelõdésre ad még okot ez a névválasztás, gondolok itt például az anyósom mondta kezdetû, gyakran ismétlõdõ kis tréfákra.

Nem egyszerû megtalálni a helyszínt, egy T-Mobil üzlet és egy zálogház közé szorult a bejárata.Érdemes az étterem ajtaja ...

Folytats a blogon ... vesta007.blogspot.com/2011/11/ki-mond...

sponsored links

Keres?s