Kevés alapanyagból: hagymás csirke
sponsored links
Mostanában rászoktam, hogy nem pakolok bele túl sokféle alapanyagot egy-egy ételbe. Eleinte csak a spórolás volt ezzel a célom, mostanában pedig azon kaptam magam, hogy jobban is szeretem azokat az ételeket, amikben nincsen összezsúfolva annyi minden.
Mára is elég minimál-stílusban hoztam össze az ebédet. Egy fél csirkemellet szeletekre vágtam, megsóztam, elõsütöttem, aztán félreraktam. A maradék olajban egy fej félkörökre vágott vöröshagymát pirítottam, belenyomtam egy kis mustárt, felöntöttem kevés vízzel, és addig fõztem, míg kb. a fele elpárolgott. Akkor visszatettem bele a hússzeleteket, és ...
Mára is elég minimál-stílusban hoztam össze az ebédet. Egy fél csirkemellet szeletekre vágtam, megsóztam, elõsütöttem, aztán félreraktam. A maradék olajban egy fej félkörökre vágott vöröshagymát pirítottam, belenyomtam egy kis mustárt, felöntöttem kevés vízzel, és addig fõztem, míg kb. a fele elpárolgott. Akkor visszatettem bele a hússzeleteket, és ...