Kevés alapanyagból 2.: Zöldborsós csirke
sponsored links
Lehet, hogy van már a bejegyzések között hasonló, de most a zöldborsó címkére rákeresve nem láttam, ezért beírom.
A csirkemell másik felébõl lett.
Ezt nem szeletekre vágtam, hanem apró kockákra. Kevés olajon addig sütöttem a húskockákat, míg minden oldalon kifehéredtek, aztán megsóztam, óvatosan borsoztam, kevés vízzel felöntöttem (mert a sótól levet is engedett), és fedõ alatt puhára pároltam. Akkor beleszórtam két kis marék zsenge zöldborsót, és tovább fõztem együtt, de már fedõ nélkül. A borsó annyira friss és még "gyerek" volt, hogy egy-két perc alatt máris megpuhult. Akkor felöntöttem egy kevés fõzõtejszínnel, éppencsak felforraltam, és ...
A csirkemell másik felébõl lett.
Ezt nem szeletekre vágtam, hanem apró kockákra. Kevés olajon addig sütöttem a húskockákat, míg minden oldalon kifehéredtek, aztán megsóztam, óvatosan borsoztam, kevés vízzel felöntöttem (mert a sótól levet is engedett), és fedõ alatt puhára pároltam. Akkor beleszórtam két kis marék zsenge zöldborsót, és tovább fõztem együtt, de már fedõ nélkül. A borsó annyira friss és még "gyerek" volt, hogy egy-két perc alatt máris megpuhult. Akkor felöntöttem egy kevés fõzõtejszínnel, éppencsak felforraltam, és ...